Varmt välkommen till Wolverhampton!

Nygammal spelare som återvänder, mitt första konto skapades redan 2011 så jag har några år på nacken här på Howrse. Dock har spelandet blivit mer sporadiskt under årens gång, men nu kände jag för en fräsch nystart och då skapades Wolverhampton.


Mitt namn är Moa och jag är en 23 årig tjej, född i och uppväxt i Värmland med ett brinnande intresse för spel, djur, natur och design. Favoritfilm är svårt att välja men det brukar bli Jurassic Park som tar priset, favoritserie är nog ännu svårare men det är nog Game Of Thrones, den kan man se om och om igen.


Presentationer är, som ni kanske märkt, inte min starka sida men tveka inte att slänga iväg en vänförfrågan eller ett mejl, det är alltid lika roligt att lära känna nya människor! c:

Vid sidan av Howrse driver jag även hemsidan Howrsehandboken, där du kan hitta massa hjälpsam information om spelet. Målet är att Howrsehandboken ska hjälpa nya som gamla spelare på traven!

Här på Wolverhampton bedriver jag främst en avel av Hannoveranare och islandshästenhörningar. Målet är att producera så bra individer som möjligt och att de lyckas bra i tävlingar.

Jag samlar också på diverse raser och färger för att fylla samlingarna, så hör av dig om du vill bli av med någon pålle.

Vill du använda någon av mina hingstar i din avel, tveka inte att höra av dig så ressar jag en betäckning!


Jag säljer även designer+kod om någon skulle vara intresserad. Arbetar efter dina önskemål. Pris varierar.