Välkommen till min sida!

Min aktivitet här var tänkt att vara väldigt sporadisk, främst för att detta enbart skulle vara något jag sysslar med för nöje & tidsfördriv. Men allt eftersom dagarna gått har jag fastnat allt mer. Genom denna presentation kommer ni åtminstone att kunna bilda er en uppfattning om vem jag är & hur mitt stall ser ut.




Vem är Pinktree?

Namnet Pinktree kommer egentligen från ett annat spel (Star Stable Online) & är helt enkelt något som fått följa med som alias även här.
Men vidare till vem jag är, jag är en vuxen kvinna (alltså pronomen hon/henne) som bor tillsammans med min familj någonstans i Sveriges skogar.
I dagsläget pluggar jag 75%, jobbar ca 25%, är en ensamstående förälder på 100% & driver mina egna projekt vid sidan om. Som ni kan förstå finns här en människa med ett ganska hetsigt liv & helt ärligt hade jag inte velat ha det på något annat sätt!

Personlighetsmässigt skulle de flesta beskriva mig som driven, engagerad, omtänksam & genuin. Jag bär en positiv inställning till det mesta & tar allt som det kommer.
Det är denna typen av texter som egentligen får mig att vilja klösa ut ögonen på mig själv däremot.




Min avel

I dagsläget finns inga direkta direktiv med min avel, jag har dock fastnat lite för mina älskade KWPN hästar som ni kan hitta under affixet ᴋᴡᴘɴ | ᴘᴛ.
Har ni några härliga och effektiva tips är dessa varmt välkomna!
Söker du en renrasig KWPN är de bara att skicka iväg ett meddelande.

Jag är även öppen för att vidga mina vyer vad gäller avel av andra raser här på howrse så tipsa på.




"A Flower is Beautiful even in the Dark"
- Okänd