pexels-photo-1996336.jpeg?cs=srgb&dl=-1996336.jpg&fm=jpg
 
 

Om mig!

Jag fastnade för Howrse som 10-åring och började då med ett renrasig spanskt sto, min fina "Give Me Freedom" är idag runt 90 år gammal, hennes guldäpple har blivit ett sällsynt silveräpple                  Sedan 2010 har jag loggat in då och då, aldrig riktigt satsat eller förstått hur man satsar. Tackar för de Howrse-guider som finns! Jag är nu 23 år gammal och försöker ta igen för mina 12 år av bara skräpat runt på Howrse, nu med lusitanos, drumhorses och hästar som ingår i samlingar, med ett ridcenter i topp. 
Jag har köpt ett pass här på Howrse, och det var när ett pass kostade ca 20 kronor!                                                 Jag älskar fjordingar och SWB. Är en riktig trygg och lugn dressyrmänniska som tycker hoppning är för fartfyllt och lite för kul! Idag så är jag medryttare och kan rida upp till medelsvår C:1. Dressyrryttartest runt 72% och har då bara ridit på ridskola. Fick även turen att rida en pensionerad Grand Prix-häst på min ridskola och känt på piaff, passage m.m. Så ofta man tänker eller tror att man inte kan för att man inte har egen häst!                                       Men hästar och ridning har inte alltid varit att sträva efter att bli så bra som möjligt. Jag kommer från en väldigt svår uppväxt och hade hästarna som avkoppling och min trygga punkt. Kunskapen ingick och vävdes in på vägen med allt som var skoj och lugnande, jag hade världens bästa stall och ridlärare.                              Vad är din historia? a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png
 

Vad kan jag göra för dig?

Jag kan vara din vän här på Howrse! Då garanteras en gratulation per varje dag jag är inloggad och sköter om mina hästar.                                                                                Grattar du mig så grattar jag givetvis tillbaka!                                                                  Som nämnt i "Om mig!" så är jag en tjej som vet både det ena och det andra om mobbning och att ha det så grymt tufft hemma. Du har alltid en vän i mig! Så skriv gärna!                                                                                            

 
 
Layout designed by Annahorse00 code generated at howrseinfo.com