Avlar med fokus på enhörningar och Shetlandsponnys.   

Shetland var min första ras när jag började 2010, fick toppen inom rasen första gången 2013, och har sedan dess alltid försökt ha toppen. Har nu fått möjlighet att fortsätta med toppavel i laget Sassy Shetti. Shettis aveln drivs under Elfheim.

Enhörningar som jag avlar aktivt i topp är TW, Curly och Percheron. Har lite hobby avel av diverse raser vid sidan om som är mer eller mindre aktivt. All enhörningsavel finns under Westeros.

Har även Curly toppen tillsammans med Gloria, men detta är bara en bi-produkt av enhörningsaveln och inget vi avlar aktivt på. Likadant är det med Percheron toppen som jag och Kattnip har tillsammans, där kommer vi dock avla på hästarna.

Har förut avlat i flera GrPr/topp-lag, de gamla spåren finns kvar.
Söker: SM-föremål, betalar i pass, Equus eller andra SM beroende på vad man vill ha, de som är aktuella är:

- Zeus blixt
- Morfeus Armar
- Hestias
- Herapaket
- Harmonipaket
- Guldäpple

Söker i regel inga hästar, men har du någon att sälja går det bra att skicka PM.

Köper även ÅP, betalar med pass eller Eq.

Säljer: 
ÅP-letare i paket. Har flera 100 till salu, 112 pass/100st. De flesta är renrasiga och man kan välja mellan hingstar/ston/båda. Ålder går också att variera om man vill ha annat än föl.

Har massa olika SM på lager, om det är något du söker kan du höra av dig så kan jag eventuellt tänka mig sälja. 

Övriga hästar går det att buda på om man skulle hitta någon man vill ha, acceptera dock ett nej.
Grafik: Skapar all min grafik själv och har gjort det sedan 2012. Vill man ha layout eller profilbild går det bra att fråga, kanske kan lösa något i mån av tid och ork :)

Annat: Vid frågor om spelet eller om man bara vill prata går det bra att skicka ett PM! Accepterar alla vänförfrågningar. Hjälper gärna i events osv. Är också öppen till att bara chatta om man vill prata.
Bakom skärmen sitter en nörd på 25 vintrar, kommer ursprungligen från Tyskland. Jag bor hemma på en liten gård med flera olika djur, hästar har vi 3. Har en Islandshäst som officiellt är min. Utöver det har vi även två fullblod, en äkta Knabstrup och en Paso Peruano. Tränar Akademisk Ridkonst samt svärdfäktning från häst ryggen.

Utöver hästar så är mina intressen rätt gaming orienterade. Älskar allt fantasy, drakar, älvor/feer, medeltid osv. Rollspelar i Final Fantasy XIV. Spelar även League of Legends och Palia lite då och då, samt andra spel när jag känner för det. 

Lite annat utöver gaming som jag nördar över är;
How to Train Your Dragon, k-pop, k/c/j-drama, anime, fantasy böcker allmänt mm.