Välkommen till min sida. 

Vem är Tien? Jo utanför spelet är jag en norrlänning på 20 år som älskar djur och framförallt hästar. Jag har har arbetat med hästar sedan jag var 15 år och har spenderat mycket av min fritid i stallet. Ytterligare fritidsaktiviteter jag ägnat mig åt är guldhamsteruppfödning, kaninhoppning och trickträning med hund. I nuläget bor jag i södra Sverige där jag pluggar till veterinär.

I spelet är jag framförallt enhörningsuppfödare och föder upp majoriteten av spelets raser i mindre skala där jag fokuserar på blup framför gp. Jag började spela Howrse 2011 tillsammans med min mamma Nattmara, som var tusen gånger bättre än jag i spelet och som fortfarande har högre rankning än mig! Jag köper ständigt in framförallt nya hingstar för att förbättra kvalitén på mina enhörningar, men framförallt säljer jag betäckningar och avlar endast själv i mindre skala. Fun fact är att majoriteten av mina hästar har namn efter låttitlar, med undantag av hästar som jag köpt av andra spelare som får behålla befintliga namn (undantag hi ..., sto ...). 

Min seriösa avel ägnar jag till hannoveranare EH. Samtliga av mina enhörningar har ett raspspecifikt affix "(ras) EH by Tien" sedan juni 2022. Tidigare uppfödningar har affixet "Unicorn by Tien". Hästar som föds som ej enhörningar går under affixet "Unicorn no horn by Tien" och säljs i regel för 2999 eq. 

Samtliga av mina hästar (och enhörningar) är till salu (undantag of milton som jag ej kan sälja) och det är bara att höra av er då det enbart är en fråga om pris. Jag är ständigt intresserad av att köpa enhörningar, särskilt raser jag inte äger eller hingstar bättre än mina egna samt alla "billiga" ston. Jag erbjuder betäckningar på samtliga av mina hingstar.