Bakom skärmen sitter en 25 år gammal tjej från södra Sverige. Jag har två hästar, en Welshponny av cobtyp och hennes föl, en Welsh Cob. Med mamma häst "Soppan" rider jag både dressyr och hoppning, ibland även i halsring och såklart ut i naturen. Tillsammans med min syster tävlar hon i Engelska ridklasser och utställningar.

Min fritid spenderar jag främst i stallet men gillar även annat, som att fota, spela, titta på filmer/serier, måla, redigera i photoshop och mycket mer. Bland mina favorit filmer finns bl.a. Marvel filmerna, CMBYN, My Policeman och många av Christopher Nolans produktioner.

Jag är en kreativ individ som gärna läser böcker, målar med akryl och lyssnar på musik i bakgrunden. Harry Styles, MGK, Yungblud, Måneskin och The 1975 är några av mina absoluta favoriter.
Jag avlar aktivt Arabiska Fullblod i laget  'asil earabia tillsammans med mina lagmedlemmar. Vi har Svenska serverns bästa Arabiska Fullblod och vi håller stadigt i fredagens Grand Prix i Barrel Race. För mer information om laget hänvisar jag till lagets presentation. 

Carter Springs är min egen affix för hobby-avel av Curlyhästar, som jag avlar på i mån av tid, ork och resurser. 

Look Again är mitt affix för Marwaris som jag avlar för att använda som åp-letare. Dessa hästarna avlas inte för sin genetiska potential utan endast med avsikt att producera så många som möjligt.

Jag föder även upp en liten skala både enhörningar av rasen Mustang, åsnor och arbetshästar.

Tidigare har jag avlat Shetlandsponnyer, både själv och i lag.
Jag driver mitt ridcenter Mᴏᴜɴᴛᴀɪɴ Vᴀʟʟᴇʏ Rᴀɴᴄʜ. Just nu är boxarna bara tillgängliga för mina egna hästar, men förhoppningsvis kan jag senare erbjuda boxar för Grand Prix träning. Centret har Engelsk inriktning, men om möjligheten kommer att man kan byta kommer jag ändra till Western inriktning. Just nu erbjuder jag alla förmåner.
Layout skapad av Contraxia. Pälsar skapade av Cerona respektive Flammeun.