Hej och välkommen till min sida, kul att du har hittat hit! Jag som sitter bakom denna användare är en tjej som spelat lite till och från sedan 2010 då jag skapade detta konto, och har sedan mitten av 2020 spelat ganska aktivt och därmed börjat gilla detta spel på nytt igen! För tillfället är jag inne i en period där jag är relativt aktiv och spelar i princip varje dag. Kan ibland när jag får lust föda upp lite hästar, sköta om mina gudomliga eller jaga pälsar på hästar jag ännu inte har i min ägo. När jag inte spelar Howrse brukar jag spendera min tid med att studera och även jobba litegrann. Jag brukar också hänga i stallet och har även ett intresse för kläder och smink
I nuläget satsar jag inte så mycket på någon specifik ras på egen hand då jag inte har lust. Uppfödningarna jag har varierar mellan Akhal- Teke, Knapstrub, Åsnor, Drumhorse, Hannoveranare etc. Jag har även en egen uppfödning av enhörningar som går under namnet Monocerus, hästarna som ingår i enhörningsaveln är mina ögonstenar och de värderar jag högt. Målet med den aveln är mestadels att ha flertalet olika enhörningsraser med så hög gp som möjligt. Jag har för tillfället över 150 födslar med affixet och alla ägs just nu enbart av mig. Är just nu mestadels aktiv i att avla både Franska Travare och Hannoveranare i ett försök att plocka lite rosetter. Jag har även börjat samla lite smått på Silveräpplen i den mån det går.
Jag försöker alltid så gott det går se till att gratulera alla som gratulerat mig! Jag accepterar såklart alla vänförfrågningar och försöker även se till att hjälpa mina vänner med evenemang och liknande. Behöver du hjälp eller undrar över något är du varmt välkommen att skicka ett PM till mig! I mån av tid och inspiration händer det att jag skapar layouts i Pixlr men gör dem enbart till mig själv för att jag tycker att det är kul att utveckla mina kunskaper. Är i nuläget ganska ny i programmet så allt tar ganska lång tid. Funderar du på ifall jag har några hästar till salu? Dessa kommer du alltid hitta till försäljning och kommer tydligt synas högre upp! Till största del behåller jag de flesta då jag hellre samlar fler hästar än säljer, iallafall för tillfället. I framtiden kommer det bli aktuellt med försäljning av åsnor, arbetshästar och enhörningar, men behöver först och främst fokusera på att få upp antalet födslar innan detta sker.