OM MIG
Hej och välkommen till Love Horsez! Jag som ligger bakom detta kontot heter Emma och är en 23 årig tjej som är galen i hästar. Jag utbildar mig just nu till veterinär och hoppas kunna jobba som hästveterinär när jag är klar med min utbildning. Jag bor med min familj på en gård på landet ihop med våra te hästar varav en är min. 
AVEL
Jag är inte någon engagerad spelare vad det gäller avel i lag osv. Tidigare så avlade jag shettisar med målet att få så många ovanliga pälsfärger som vanligt. Nu har jag blivit lite mer seriös och avlar istället engelska fullblod med målet att få så många yp-stjärnor som möjligt. Men även detta är mest för skojs skull och inget som jag lägger ner särskilt mycket tid på. Jag avlar även en del enhörningar för spänningens skull. Alltid kul att se om man får en med horn eller inte. :)
MITT RIDCENTER
Mitt ridcenter heter Ponnygårdens Ridcenter och är ett lågpriscenter. Jag har inga gränser vad det gäller färdigheter på hästar utan alla är välkomna. Jag erbjuder alla bonusar så som utrustning, morötter, sörp och foder - allt till lägsta möjliga pris. Detta för att jag tycker att alla ska ha råd att inackordera sina hästar på ett bra ridcenter. Jag godkänner alla förfrågningar om förlängd inackoderingstid och kan även reservera boxar ibland. Jag utökar hela tiden antalet boxar och ligger oftast topp 5 i rankingen för flest inackorderade hästar. Tycker det är jättekul att mitt ridcenter uppskattas och är så pass populärt!
KÖP & SÄLJ
Jag samlar på färg troféer och söker fortfarande pälsar inom raserna drumhorse, haflinger, irish hunter, KWPN, rysk donhäst samt trakehner. I de flesta fall handlar det bara om de ovanligaste pälsarna. Har du en häst till salu så skicka gärna ett meddelande med länk till hästen samt pris. Vad det gäller mina hästar så är det oftast fullblod från min avel som är till salu men ibland också en del "skräphästar". Undrar du över någon speciell häst så är det bara att skicka ett meddelande.