Katt893




Jag ÄLSKAR hästar 


Om mig

Jag är en tjej som ÄLSKAR alla typer av djur. Alla djur är så gulliga. Själv har jag 9 katter och en hund. Min syster håller på med norsk skogkatt avel så 5 av dem är små renrasiga kattungar. Förutom mamman och vår helvita skogis har vi också 3 huskatter; Holly, vår hittekatt, Elena, 4 åringing från Hollys kull, och Gustav, 10 åriga farbrorn från KattKomandoSyd. 
Min hund Belle är en blandning med schäfer och irländs varghund. När jag var liten kallade jag henne för min tvilling för hon var stor och jag var liten. I år blir hon 10 år vilket är gamalt för en stor hund. 
Jag älskar att rida och men har slutat med det nu, jag tränade lite smått travhästar. Jag spelar hockey med damlaget och det är väl det jag 'satsar' på just nu. Jag går även på fiol, teater, dans och sång, och friidrott på sommaren (i stället för hockeyn). Jag gillar nästan all musik, några favoriter måste jag nog säga Taylor Swift, Selena Gomez och One Direction. 
Om ni orkade läsa allt det där vet ni det mesta om mig. 

Om Howrse

Här på howrse ''avlar'' jag typ nästan alla raser. Jag försöker mest att avla på enhörningar. Men jag satsar inte direkt på någon speciell ras .Jag säljer alla hästar för olika priser. Jag försöker att sälja hästar hela tiden. Jag har ett ridcenter som jag odlar mycket på och och har även en tävling där nu. Jag tar hand om mina hästar så ofta jag hinner. Skicka ett PM om du är intresserad av någon häst så pratar vi om priser och sånt där, men jag säljer inte alla. Eller om du inte vill ha en häst så kan jag kanske köpa den! Men kanske inte för vilket pris som helst! 





x1wwoh.jpg