Hej! Här publiceras all ny och tillfällig info: - För tillfället tar Mellangården inte in några nya inackorderingar på grund av tillbyggnad. - Inga fler betäckningar ska ske under 2022. - Eventuell reducering/försäljning av Appaloosorna under 2023 då en ny ras kommer träda fram under 2023. 
Välkommen till Mellangårdens Ridcenter! Här hittar ni bland annat mitt stuteri med olika hästraser, roliga tävlingar och god gemenskap. 
Jag är en 23 år gammal tjej som spelat Howrse sedan 2011. Flyttade från Sörmland som 2 åring till Västmanland och har sedan dess bott i en liten by utanför en större stad. Jag har alltid gillat hästar och red som liten på ridskola innan jag som tonåring fann en medryttarhäst. Jag har på grund av dåligt mående nästan alltid behövt hästarnas närhet, som en slags terapi, och har därför försökt spendera så mycket tid i stallet som möjligt. Ibland har det inte alltid varit så lätt och det har hänt att jag faller för mycket ner i mitt eget mörker vilket gjort att min ridning blivit påverkad. Jag hade därav ett ganska långt uppehåll från hästar mellan 2018 till 2020 där jag knappt red alls. Under 2020 fick jag dock längtan efter hästarna igen och började därför söka efter en ny häst att rida i olika facebook-grupper. Det resulterade i att jag tillslut åkte för att provrida ett varmblod som jag fastnade väldigt mycket för och på den vägen blev det. Jag red där ett tag och lärde känna ännu ett varmblod som fanns på gården, och efter ett tag fick jag frågan om jag ville ta över dom. Jag tackade ja till erbjudandet och blev därmed hästägare, det var stort och spännande då jaga aldrig hade ägt någon egen häst förut. Lyckan blev tyvärr inte så långvarig då jag fick lov att ta bort min ena häst bara efter några månader, i Oktober 2020. Med hans bortgång bestämde jag mig för att byta stall så jag och min kvarstående häst kunde få en nystart där vi bara kunde fokusera på varandra. Det blev perfekt i nya stallet och vi stor trivdes så bra där, och har stått kvar där sedan dess. Tyvärr har dock alla sagor ett slut och jag har nyligen bestämt mig för att lägga av med hästar på grund av att mitt intresse helt har svalnat. Det är såklart både tråkigt och jobbigt men jag känner att jag vill ge min grabb ett bättre hem, någon som kan ge honom all den kärlek och tid han behöver, något jag längre inte kan. Hästar har alltid varit mitt liv och jag tror inte jag någonsin kommer sluta att beundra dessa fantastiska djur men någonstans måste man även välja hur man ska leva sitt liv för att det ska fungera bäst, och jag har valt denna vägen. 
Jag finns även på andra plattformar:{Instagram:@persoschess} {Twitch:Qvarten_} {StarstableOnline:Gabriella Highbell}