Ber om ursäkt att jag inte orkar koda så pressen är åt Hades rike... Behöver lite bra hästar på mitt RC för att få upp prestigen, hästar med färdigheter över 15.000p tack. <3
Köpes: Zeus Blixt, F-spö, GÄ, Harmoni, GÄ-, SÄ-, DÄ-hästar.
ÅP-letare - 100st/1pass! (Ressa direkt för 2000eq/st annars)
 Pris är diskuterbart - Skicka ett PM om du har något jag är intresserad av.

 Säljes: Hermes - 3pass/st
        Nyx - 3pass/st, 8pass/3
MA - 2pass/st, 5pass/3
KT - 1pass/st
Posse - 2pass/3st
Bonuspaket - 1pass/st
Min avel består mestadels av eh's, och åp-letare (då jag försöker hålla mig i toppen av rankningarna). När jag började på howrse så höll jag på med frieseravel, men ej på GP.  För ett år sedan  startade jag ett lag som är inriktat på welsheh, laget ligger i toppen av welsh-eh. Nu har jag nått 2600 i GP med welsh-laget. :)
Mina Vänner är sorterade efter bokstavsordning (så långt jag har orkat ;) ). Vänner som jag känner IRL hamnar över bokstavslistan. För event uppskattar jag gärna nya vänner, men är man oaktiv i mer än 30 dagar så tas man bort (kan givetvis läggas till igen.
Jag som sitter bakom skärmen är 26 år, har födelsedag i Maj. En kvinna som har hjärtat fyllt med hästar (och källaren och sovrummet xP), och försöker rida/vara i stallet så mycket som möjligt. Har haft medryttarhästar och sköthästar, både unghästar och något äldre. Ridning har jag hållt på med mer seriöst sen sommaren då jag fyllde 13, hade dock "medryttarhäst" i två år innan dess. Hästarna jag föredrar är kallblod då jag sitter som berget på ryggen, har också bara ridit kallblod de senaste 4 åren, så därför är jag lite ovan med smalare hästar, men har också ridit araber på fritiden.


~Sticks and stones will break your bones and leave you lying in the mud. Got a secret. Can you keep it? Swear this one you'll save, better lock it, in your pocket. Taking this one to the grave. If I show you then I know you won't tell what I said. Cause two can keep a secret. If one of them is dead... ~


En saknad så stor
en längtan så stark
en önskan så önskvärd
men ack
när man är ensam när alla stack
vad gör det om 100 år
om jag lever iår
med handen om repet
och fötterna i vattnet
hon stiger ut
detta kommer bli hennes slut


En ängel har lämnat världen
så ung och fin vi önskar dig lycka till på färden
tårar rullar nerför min kind
en mors kärlek i havets vind
Du finns inte mer du blir aldrig glömd
inget av det du gjort ska nånsin bli gömd
Vi saknar dig, kom tillbaka
vi älskar dig, snälla du kan få en kaka
Lilla älsklingen du var så fin
hoppas du inte fick lida pin
Hoppas du får i himlen dansa
och slänga med din lilla svansa

RIP 7/3 2013 :'(

~Sno inte mina dikter~


Är DU också emot de höga avelskostnaderna på Howrse? Klicka Här, skriv under och kommentera!


Diamantäpple Detta föremål (DÄ) sökes, har fina SM-föremål, pass och mycket equus ifall det är någon som vill sälja en häst med detta föremålet! Förhandlar gärna!


SPONSRING: Av ÅP (Åldrandepoäng) uppskattas!


Ska du sluta eller kan helt enkelt inte ta hand om så många hästar - Resservera de gärna till mig för 500-2500 equus och skicka ett PM så köper jag de så fort jag har sett de.

OBS! Skambud på hästar uppskattas inte! Priset är endast förhandlingsbart på hästen om det står att det är det - annars gäller priset som står! Vill inte ha oseriösa meddelanden - skriv så att jag förstår! Meddelanden som är obegripliga tas bort! Även meddelanden med endast smilies tas bort! Dessa är bara tidsslösande!