Sökes

Sä- och gä- hästar är alltid av intresse!

Söker silveräppelpälsen "Kontinent" och "Tindra"




Jag är ej akiv här längre som ni ser, loggar in ibland för att kika och ta hand om mitt ridcenter. Men kan skriva lite om mig ändå, jag är en tjej på 21 vintrar som gick Bygg och anläggningsprogrammet på gymnasiet. tog studenten år 2021. Hemma på gården har vi  två katter. Håller på en del med bilar, speciellt gamla volvos från 200-serien. Tycker det är jätteroligt att lära mig och hålla på eftersom att jag inte har något annat att göra här sen vi slutade med hästar. Håller på att utbilda mig till lastbilschaufför också.

 Jag har tidigare varit en aktiv spelare som varit med i två olika lag och jag har även varit väldigt aktiv i Svarta Pärlan-tråden. Men kommer aldrig igen att bli aktiv här, har varken tid eller intresse till det. 
Sköt om er!

FUN FACT: 


Ni kanske har sett silveräppelhästen "Sam" som endast finns med 6 exemplar. Om inte så kan ni söka upp den i registret. 
Minns inte när exakt som det var nu, men mellan 2012-2013 skulle jag gissa. Eller 2014, i december iaf så var det som det brukar vara, eventet adventskalendern. Då en speciell dag så fick alla ett guldäpple, det kanske var den 13:e tror jag någonstans. 
Jag och min kompis som då hette "Sea" men nu "Silent Spirit" fick en idé att göra en päls som få använt till silveräpple som vi sedan kunde sälja dyrt pga ovanligheten. Sam hade då ca 3-5 användningar och hade en gräns på 100 ex, så vi valde att göra den pälsen till silveräpple. 
Det vi gjorde då var att ta fram ett papper som vi antecknade massor på, och delade in hur mycket jobb vi skulle göra var så det blev rättvist.
Vi skapade nya konton (Vilket man inte får göra, det bryter mot reglerna då man inte får ha multikonto), och öppnade luckan där vi fick äpplet och satte pälsen "Sam" på hästen, sen så dödade vi hästen och raderade kontot. Tror vi gjorde 20 konton var i såna här omgångar och det tog några timmar kan jag säga.
Men sen gjorde vi ett konto var där vi hade den där pälsen, som vi sparade i 30 dagar tills vi kunde sälja hästen till oss själva. 
Och vips, så hade vi en varsin silveräppelpäls med ca 7-8 exemplar!
Men det var nog inte värt, sålde hästen sen för ca 15 pass och det var det, då hade man gjort allt dedär helt i onödan. Men det är ändå kul att veta att den pälsen har så fåtal exemplar endast tack vare oss, annars hade det nog funnits ett tiotal hästar av den nu om den ens hade varit ett silveräpple nu! 

Det var det ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png