cowboy-and-sunset.jpg

                                    OM MIG

Hej jag heter Emma och jag är .. bast. Jag har hållit på med hästar hela mitt liv och jag både rider och kör. Jag tävlar upp till La:3 i dressyr och 100+ i hoppning. Jag började med hästar när jag var 3år och har sedan dess fortsatt, jag hat gått på en skola alldeles bredvid Järvsöfax så jag har fått köra honom då jag känner ägarna vilket är riktigt kul, underbar häst synd att han inte vill betäcka stona så vi kan ta föl efter han längre. Jag är väldigt social av mig så vill du prata om precis vad som helst (ex. hur det har vart i skolan. Vad du ska göra idag. Hur du mår, är det någonting som inte känns bra, mm. Ja berätta bara så hjälper jag dig på det bästa sätt jag bara kan. Bara trevligt med kompisar, svarar på princip alla vän förfrågningar så skicka på du bara. Vill du veta någonting om mig? Skriv med rubriken ditt ärende handlar om. Ja det var ju lite granna om mig i alla fall, vill ni veta någonting så är det som sagt bara att skriva. Ha det bra Med vänlig hälsning  Hatt - Emma


MIN AVEL

Jag avlar just nu shettisar i toppklass och även så har jag börjat aveln med Islands enhörningar vilket jag hoppas sak gå bra och framåt. Har köpt in ett isis sto för 4pass nu som ska avlas på. Vill du hjälpa till? Veta mer? Eller vad som helst så är det bara att skriva men skriv med en tydlig rubrik så jag vet vad du vill! Jag har ofta fullt upp jag också även fast det är lugnt nu men så att jag vet att det är viktigt så är det bra om du använder en tydlig rubrik!




               MINA SM SOM SÄLJES/KÖPES

Jag säljer ofta mycket sm föremål så som
Morfeus armar,
Poseidon paketet,
Harmonipaketet,
Guldäpplen,
Zeus blixt
Hera paketet mm.

Beroende på hur mycket jag har utav varje så skiftar priset men te.x 2 paket brukar ligga på 1 pass alltså tag 2 betala för 1.

Vill du sälja föremål? Skicka ett privat medelande med en rubrik där det står vad du säljer och skriv sedan i meddelandet hur mycket du vill ha så är det ett okej pris tar jag det, annars kan vi diskutera det eller så får du ta ett nej.

         KÖPA HÄST AV DIG? KÖPA MIN HÄST?

Vill du köpa en häst av mg så skicka ett medelande med namnet på hästen och skicka ditt pris, vi diskuterar sedan tillsammans om jag tycker det är okej eller för lite.

Vill jag köpa din häst? Hm vill jag köpa en häst letar jag upp den själv, men du kan alltid skicka en länk så kan jag kolla så får du säga ett pris.

Ber jag dig säga ett pris vare sig du sak köpa min eller jag sak köpa din så vill jag inte ha en kommentar om att du inte är speciellt duktig på priser utan säg ditt pris så får vi prata om det sedan annars bara. Kram och Hej


Layout By Genny's Graphix