windinears2-1.jpg
AVEL

Jag avlar inte just nu. Jag har precis sålt ett dussin av mina avelshästar, vanliga osv. Har tänk på att avla mustanger men den tanken får jag fortsätta fundera på. Men jag söker alltid ålderspoäng eftersom jag försöker avla fram enhörningar på mitt sto Chip. Jag säljer Uni fail fölen för 2000 equus eftersom det är det dom är värda och det är det jag skulle fått utav att skicka de till frizonen.

OM MIG

Jag är en 13 årig tjej som har spelat sedan 2012 i Januari någon gång. Jag tappade intresset för Howrse och slutade logga in men nu har jag kommit tillbaka till howrse med inloggningstid per dag till minst 4 timmar om inte mer. Jag rider själv i verkligheten också. Dock tävlar jag inte då min oro är för stor för att våga tävla. Rädd att göra bort mig osv. Jag har en blogg som heter  LillaCassandra41.bloggplatsen.se Där skriver jag om hästar, träning, vardag osv. Besök gärna den.

KONTAKT

Jag svarar väldigt fort. De 4 - 6 timmarna då jag inte är vid datorn loggar jag också in vid små mellan rum på mobilen för att kolla vad som händer. Jag säljer aldrig hästar på Lovely Horses men om jag skulle göra det skulle det vara ett ganska högt pris så jag ser det som väldigt meningslöst att meddela mig om säljning av dessa. Undantag gör utav föds upp Lovely horses så de inte är klara ännu. Men dom säljs också ganska dyrt.  Men annars är det bara att mejla på. Vad du en vill ha hjälp med, vill ha svar på eller om du bara vill meddela lite och bli vän med mig.


HA EN BRA DAG OCH KOM IHÅG ATT MEJLA OM DET ÄR NÅGOT :D

Ps:    .

Made By Genny's Graphix