Välkommen till min sida.

Jag som spelar kallas för Time och jag hade ett konto på howrse för längesedan men slutade spela och kontot togs bort.

Jag avlade tidigare på fullblod men när de nya pälsarna kom så började jag avla på KWPN och welsh också eftersom jag gillar deras nya utseende. Jag bedriver småskalig enhörningsavel, främst på trakhener. Det förekommer även lite annan avel här men det är mest för att jag tycker det är kul eller för att avla fram hästar till troféerna.

Jag har ridit sedan jag var liten och har alltid varit hästintresserad. Min familj äger en fjording och jag har också hand om ett halvblod. Vi har också en helt underbar liten hund och en söt liten katt.

Jag samlar också på guld- och silveräpplen men färg och ras på hästen ska helst stämma överens med äpple-pälsen. Om du har ett guldäpple eller ett harmonipaket som du kan tänka dig att byta mot andra SM (eller equus) så får du gärna mejla mig så kanske vi kan komma överens om ett pris.

Undrar ni något om mig eller min avel får ni gärna mejla. Är ni intresserad av någon av mina hästar är ni också välkomna att mejla, det värsta jag kan säga är att jag inte vill sälja hästen 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png?1828806360

Bästa placering på allmänna rankingen: 333 (20/11-14)
Plats 34 på popularitetsrankingen 27/10-14 med 48 besök

Klappa:
Frost
Topas
Topas
Topas
Topas
Topas
Xanthos
Xanthos
Xanthos
Xanthos
Xanthos