1000322-miniature.jpg Välkommen till AnnieN 1000435-miniature.jpg


1000387-normal.jpg1000338-normal.jpg 
  


Händer just nu!

Har en häst med silveräpple som endast finns 28 ex kvar av. Han är en favorit till mig och kommer endast säljas om jag får riktigt bra betalt. Välkommen att lägga bud!

lines-glitter-369402.gif

Hejsan!

Kul att du kollade in på min sida.  Jag heter Annie och är en djurtokig tjej. Jag försöker att vara inne här på howrse så ofta jag kan, men för tillfället har jag väldigt mycket att göra hemma, i skolan och med mina djur.


Min avel

Uppdatering: Det var flera år sedan jag hade någon avel. Har inte heller någon motivation att starta upp något nytt för tillfället. Låter ändå infon om min gamla avel stå kvar som nostalgi.

lines-glitter-369402.gif

Just nu föder jag upp renrasiga spanska hästar och tänker fortsätta satsa på rasen P.R.E. De hästar som är med inom min avel är helt renrasiga och dem flesta står under affixet "P.R.E av AnnieN". De hästar som inte är med i affixet men som ändå avlas på är antingen efter uranus och gaia eller ifrån min gamla avelsparter som nu tyvärr inte finns på howrse. Alla föl har noga utvalda föräldrar och jag har även koll på deras stamtavlor och förfärder och därför förekommer ingen inavel. Jag säljer för tillfället inte någon av mina avelshästar eller föl för att kunna bygga upp en fin avel med rätt hästar.

Jag har förut fött upp enhörningar av samma ras men dessa hästar är inte garanterade utan inavel och jag har därför slutat med denna avel. Alla dessa gamla  spanska enhörningar står under afixet "efter Ocean Shore" eftersom Ocean Shore var min första enhörning. Jag önskar att jag hade henne kvar men hon är tyvärr borta. Men jag har Jojjo som är efter henne och det andra följer i hennes gener.  

Om ni undrar något om mina hästar eller så så är det bara att skicka ett meddelande. 


  
   OBS!  Jag äger ej bilderna ovan  latest?cb=20150221162903