Mina satsningar har under årens lopp ändrats många gånger. Jag har dock aldrig strävat efter att vara i toppen, utan jag tar hand om mina hästar och jagar lite troféer i min egen takt.
Nu är jag också sådan att jag gör mitt allra bästa för att inte lägga verkliga pengar på pass. Dels för att det blir mer utmaning och även tillfredsställelsen av att ha förtjänat mina hästar och föremål.
Just nu så har jag fastnat lite vid att avla enhörningar.... Målet är väl att ha alla raser i det avelsstallet men det är en bit kvar tills dess.

I mån av tid så gör jag gärna layouter. Jag sköter både design och kodning själv. De är inte proffessionella precis men jag kan nog klara av att ordna de flesta önskemål ni kan tänkas att ha.
Hör gärna av er om ni har några funderingar, allt mellan himmel och jord. Jag älskar att prata!

Jag säljer gärna hästar till rätt pris men respektera gärna om ni får ett nej. De hästar jag har till mina troféer släpper jag inte gärna.
Har däremot flera dubletter av husdjur och olika färger om det är så att ni söker det.
Är en häst till salu så kan man oftast diskutera priset lite.
Jag byter aldrig hästar mot föremål så det är inte lönt att ni frågar om detta :)

Jag är en vuxen spelare från västkusten som för några år sedan sökte ett tidsfördriv... Jag har varit ohjälpligt fast sedan dess, även om jag tar lite pauser då och då.

Då jag har stor familj hemma så kan det gå lång tid mellan mina möjligheter att spela, i fall ni mailar och inte får något svar så kan det bero på det.

Har tidigare haft egna hästar men då vi utökade familjen för 1 1/2 år sedan så var vi tvugna att sälja dessa.