Meddelande
Till Salu
Vänner
Checka gärna in våra direkt försäljningar! Bra föl för bra priser, tycks det vara dyrt kan ni gärna höra av er så kan vi diskutera om priset! Vi söker ständigt efter Morfeus Armar 200k/st, Afrodites tårar 120k/st, Medusas Blod 50k/st, Fruktbarhetspö 100k/st, Bonus paket 200k/st, och även efter hästar som är helst över 25år & utan filosofens sten för 50k/st. Äger ni något av detta och kan tänka sig sälja det för det nämnda priset så är det bara att höra av sig, vi köper gärna!
Hej och välkomna till vår sida! Vi påbörjade vårt spel på Howrse sedan 2012 men blev tyvär inaktiva under en lång period, däremot så är vi tillbaka nu och hoppas på att få möjligheten till att få lära oss allt om spelets funktioner så snabbt som möjligt. Bortse från denna minimala information så består vårt konto av två obotliga Anime tittare som lever sitt 18:år i år. Vi går i skilda gymnasium där vi läser inriktningarna Bild & Samhälle. Våra nuvarande hobbys består av att delta i föreningar, rita under vår fritid samt kolla på massa serier som Games Of Thrones, Inlåst/Netflix, Casa de papel osv. Våra tidigare hobbys bestod av att rida vilket kan nog ge er en bra uppfattning till varför vi tycker om hästar så mycket :D Vi båda är två familj engagerande personer samt två djurälskare. Vi var tidigare under namnet "Sanna-Mollyn" men bytte nyligen till vårt nuvarande namn. MVH, Amatherazu
Vi initierade vårt spel med ingen riktig avsikt utan det var nog mer av en temporär underhållning. Vi visste tyvärr inte så mycket när det kom till tävlingar, avel, blupping osv dock har vi i dagsläget fått mer information kring det och därav påbörjat ett mer seriöst spel men vi kallar det för "hobby avel" tillsvidare. Vår prioritet just nu är att skapa vår lilla Cultivation värld i sikte på att få fram Legendernas efterkommande, därför är vi på jakt efter hästar med höga GP/Färdigheter. Vilket har då lett till att vi har börjat avla fram främst Lusitanos.