Milford Sound in New Zealand Milford Sound in New Zealand
Om Mig Jag som sitter bakom skärmen under namnet Lexxis är en glad tjej på 20 år. På dagarna studerar jag just nu på distans och på min fritid är det djuren som gäller för det mesta. Tyvärr håller jag inte på med hästar alls i dagsläget men drömmer om att kunna ha egen i framtiden.
I stället är det mest marsvin som finns här hemma och jag är godkänd uppfödare i Svenska Marsvinsföreningen under namnet SMF 474 Lexxi's. Förutom mig och min sambo huserar här även en liten hund vid namn Luna, två katter, Eliot och Balthazar och en guldhamser som kallas Sessa.
När jag får möjlighet ger jag mig gärna ut och fotograferar. Ibland tillsammans med solikunzit här på howrse och då kan det bli en del hästar fotade.
Jag tecknar gärna också, både på papper och i datorn och jag gillar även att designa hemsidor. http://lexxis.se och http://smfsvealand.com är bland andra hemsidor som jag gjort och sköter.
Milford Sound in New Zealand
Om Lexxis på howrse Här på Lexxis satsar jag just nu på att föda upp Curlyhästar av god kvalité. Jag avlar bara på hästar med 100 BLUP och oftast med tårar. Mitt mål är att komma upp bland de högsta i GP och jag satsar på kvalitét inte kvantitet.

Jag föder även upp Tinker enhörningar i liten skala. Mest på skoj för att jag gillar rasen. Där ligger just nu fokus bara på att få fram eh-föl då det har varit väldigt dåligt av det hos mig det senaste.
Några enstaka knabstrup kan även dyka upp men det är inget jag direkt satsar på just nu.
Milford Sound in New Zealand Milford Sound in New Zealand 

REGLER ❥ Jag vill INTE ha tiggmejl, köpmejl eller säljmejl. ❥ De hästar som ligger ute till salu är de som är till salu. ❥ Priset på hästarna som ligger ute till salu är det som gäller. Är det förhandlingsbart pris betyder det endast att jag kan tänka mig att ta mer equus i stället för pass eller tvärt om.

Däremot får du gärna: ❥ Fråga om Privatbetäckningar ❥ Skicka förfrågan om SM-byte
❥ Eller bara skriva ett trevligt mejl!