ᴠÄʟᴋᴏᴍᴍᴇɴ ᴛɪʟʟ ʟᴀᴢᴢᴇ!

Jag som sitter bakom skärmen är en snart 20 årig, glad tjej. För tillfälle studerar jag vid universitetet och tiden som blir över spenderar jag gärna med min käre pojkvän eller i stallet- när jag såklart inte sitter med näsan i en bok. Jag har spelat howrse sedan 2011 men har haft detta kontot sedan 2012, tidigare gick jag under namnet Starlight112 men bytte senare till Lazzie. Har ni några funderingar kring spelet så tveka inte att skicka ett PM.

ᴍɪɴ ᴀᴠᴇʟ
Jag avlar lite olika raser med lite olika mål och prioriteringar. 
ᴢᴀᴢɪᴍɪᴇ- Jag avlar lusitanos under affixet Zazimie. Denna avel står högst på min prioriteringslista. Målet är att med tiden utveckla hästar som kan plocka någon rosett samt placera sig helt ok i torsdagens Grand Prix. I skrivande stund ligger GPn på 11813. All avel bedrivs på hästar med 100 BLUP vilket gör att det tar lite tid att komma framåt, men det går sakta men säkert. Redan nu har jag tre egenuppfödda hästar som har plockat lite rosetter; Chocolat, Cloudy Dream Z (3) & Shaharan Dream Z (3). 
ʀᴇᴢɢ'ᴄʜ ꜱᴛᴜᴅ- Jag avlar Welshponnyer under namnet Rezg´ch Stud. Denna avel bedrivs mer på hobbynivå och får inte lika mycket tid eller resurser. Hästarna tas hand om i princip varje dag och blupas på så sätt över längre tid. Målet med aveln är att förbättra den genetiska potentialen och med tiden även welshponnyn. 
ʜÄꜱᴛᴀʀ ᴍᴇᴅ ʜᴏʀɴ- Här avlas diverse enhörningsraser men med lite olika affix och teman. Aveln bedrivs mest på hobbynivå och för lyckan som sker när en enhörningsbebis tillslut tittar fram. 
ꜱᴛᴜᴛᴇʀɪ ꜱᴋʏʟɪɴᴇ- Jag hobbyavlar också argentinska criollos under namnet Skyline. Dessa finns bland övriga ÅP-letare då de inte har fått ett eget stuteri. Målet är att få fram bättre och bättre föl. 
ꜰÄʀɢᴛʀᴏꜰᴇʀ- Avlar på mina åp letare för att försöka få fram alla färgtrofeer. 

Köper & Säljer + Betäckningar
nästan alla hästar här hos mig är till salu för rätt pris. Däremot lägger jag relativt ofta upp hästar på den allmänna marknaden, så det är bara att hålla ögonen öppna och sedan är det bara att fynda bland mina hästar. 
Mina hingstar lägger ibland upp erbjudanden på den allmänna marknaden. Är du intresserad men det finns ingen ute? Skicka ett PM så löser vi det. 
Övrigt
Undrar du något? Skicka ett PM, jag svarar så fort jag kan!
Jag försöker gratta alla som grattar mig! & när ni ändå grattar mig får ni gärna gratta mina vänner också 
Gamla avelsprojekt hos Lazzie
Historia är alltid roligt, så här kommer tidigare avelsprojekt som har bedrivits hos mig!
Simplicity Shetland: Shetlandsponnyavel- fortfarande aktiv som ÅP avel
Equus Ferus Caballus: Trakhener avel- fortfarande aktiv som ÅP avel
Hästack: Hannoveranare avel- fortfarande aktiv som ÅP avel och till Failade enhörningsföl av rasen.