Köper/byter gärna föremål. Söker:
Morfeus armar
Kronostimer

Molntappar
Zeus blixt
Poseidon paket
Guldäpple
Medusas blod
Afrodites tårar

SPELAR EJ FÖR TILLFÄLLET

Enligt mig kan man inte sätta ett pris på mina Diamantäpple hästar, utan ett pris kan en häst inte säljas. 

Om du har en Frieser med DÄ köper jag den gärna, betalar bra.

Hästar som inte är till salu säljs inte. Därimot hästar under fliken "De andra hästarna" kan säljas. Mejla om du söker någon. Dock säljs inte mustangerna.

Avlar Friesers i topp med bästa avlespartner! Avlar under affixet
ಌ Black Pearl ಌ.
Avlar när tiden finns på EH.

Jag ger Inte ut Privatbetäckningar med mina hingstar, offentliga kommer inte heller ut, endast från min Enhörnings hingst.

Jag har avlat Friesers i flera omgångar med olika avelspartners, alla gånger i topp-klass. Jag var först med flera av Friesrarnas tidiga Y-stjärnor och nu har vårt lag tagit de Svenska Friesrarna över 1000 i GP!

Vill du beställa en Frieser valack avlad med tårar går det bra. Det är bara att mejla. Du får fölet kastrerad vid 2,6 års åder utrustad med Ungdomens vatten.

Pris: 4-5 pass
- 5 pass för föl med upp till 30 GP från toppen.
- 4 pass för föl med +30 GP från toppen

Priset är för att ersätta kostnaden för Afrodites tårar, ungdomens vatten och eventuellt Zeus blixt. Om du själv äger något av dessa föremålet och vill använda de istället ressar du den som en gåva och priset blir billigare.

Vill du ha ett speciellt ridcenter måste en box vara reserverad i samband med att du mejlar. Annars väljer jag ut center.
I mejlet ska det stå vilka föräldrar du vill ha eventuellt prisklass så väljer jag föräldrar. Vill du välja förälder själv måste de fått minst 1 föl. Det ska även stå vem direktören på centret du valt ut är, eller om jag ska välja. Och så ska du även skriva om du har någon av dessa föremålen eller vill ersätta passen med Equus eller föremål jag söker.
1 Pass = 110 000e

F.D avelsfriesers kommer också regelbundet ut på försäljning. Säljer endast ston och hingstar med 120 i GP ifrån toppen. Equusen kan ersättas med pass och tvärt om. Equus och pass kan även ersättas av föremål jag söker