Efter att ha mest kört med franska travare börjar jag blanda upp med Lusitano, mest beroende på att de hästarna i många fall är bättre än de franska travarna.

Siktar inte i första hand på Grand Prix utan vill istället vinna så många lopp som möjligt. Fredag 3 oktober 2014 var jag den som vann flest lopp i den svenska varianten. 254 stycken vinster blev det och det är jag nöjd med. 10 februari 2016 var också en hellyckad dag måste jag säga. 491 vinster på en och samma dag känns helt sjukt. Tisdag 14 februari 2017 så lyckades mitt stall ta 507 segrar mycket tack vare stjärnan Follow Me To Mexico. Men stjärnhästar försvinner snabbt in i mängden. Är med någon gång då och då i toppen, men då har jag köpt en färdig topphäst av någon annan. Är lite osäker på om jag har tid eller motivation att försöka få fram en egenuppfödd topphäst.

Keenland var den av mina hästar som hade vunnit absolut flest lopp och under 2020 tog han över förstaplatsen över de hästar som vunnit flest lopp i dressyr. Nu har han vunnit över 11000 lopp vilket egentligen är helt fantastiskt. Ändå har han fått se sig passerad av en annan häst från mitt stall och den har jag till och med fött upp själv. Hästen jag pratar om heter Super Goop och denne har passerat 27000 vinster i dressyr. Helt sjukt.

Ha en fin dag!