Hej och Välkomna till min sida! Här hittar ni en spelare som älskar shettisar och isisar! Fråga gärna vän!  8bfaf7be049bd4fa5e254020733fe354.png

Jag som är gabo533 på svenska howrse finns även på tyska och internationella. Jag är 14 år gammal tjej som älskar hästar rider på en ponny vid namn Jääkäri !! Han och jag har tävlat i hoppning tre gånger, det blev en fjärde plats en clearround och en femte plats. I femtio gick det sådär men jag komm inte vidare till omhoppningen... Mitt hopp rekord är 80. 

Jag hyr även en islandshäst med en kompis. Hon heter Thula och är fux med ljusare man och en bred vit bläs. Hon älskar att hoppa och är en fin femgångare! Thula är en av de underbaraste hästarna jag ridit! Hoppas att ni trivs här på min sida!!!

Jag avlar Shettisar och har just börjat avla Islandshästar också! Jag försöker få 100 BLUP på alla mina hästar och så hög genetik som möjligt. Affixen som mina shettisar får är ¨A future star¨ eller "moon of Shetland" och mina Islandshästar får ¨Fra Köldukinn. Jag söker gärna avelspartners inom dessa raser men går också gärna med i ett lag! PMa mig i såna fall

Jag söker Shettisar och Islandshästar med hög genetik! Hästarna i stuteriet TILL SALU säljes bjud via PM! Svarta marknad föremål jag letar efter är: Filosofens sten, Hestias gåva, Afrodites tårar och guldäpplen!