VÄLKOMMEN TILL MIN SIDA!

Om mig
Jag är en 21-årig tjej som för tillfället tar ett uppehållsår mellan gymnasiet och universitetet. Till hösten planerar jag att söka till psykologprogrammet. När jag inte jobbar så spenderar jag min tid med att umgås med mina vänner och min familj, träna, lyssna på musik, spela Howrse och andra spel. Under en lång tid tog jag en paus från Howrse då jag kände att jag inte hade tid, men nu är jag tillbaka och spelar för fullt! Jag är lite av en veteran på Howrse då jag är inne på mitt åttonde år, så undrar du över något är det bara att du hör av dig så svarar jag efter bästa förmåga! Jag älskar även att lära känna nya människor, så är du nyfiken på mig är det bara att slänga iväg ett PM så kan vi prata om allt mellan himmel och jord!

Min avel
Jag gick nyligen med i laget Tennessee Elegance och tillsammans med mina lagkamrater bedriver vi uppfödning av Tennessee Walker enhörningar i topp. Utöver aveln i laget så hobbyavlar jag även lite på Tennessee Walker enhörningar med lägre GP samt Akahal-Teke enhörningar och några andra raser. 

Sökes
- En eller två rosettplockare. Ras spelar ingen roll. Kan erbjuda equus och ordentligt med pass.
- Enhörningar med hög GP av alla raser. Erbjuder olika beroende på GP:n och hur de ligger till i jämförelse med de enhörningar i toppen av rankingen.
- Passhästar
- Sm-föremålen Herapaketet, Zeus blixt, Morfeus armar, Fruktbarhetstrollspö, Artemis pil, Titans utmaning och Gyllene pläden 
- Någon som kan koda om min gamla layout. Hör av dig om du är villig att göra det så kan vi diskutera lön!

Starstable
När jag inte spelar Howrse spelar jag Starstable, men inte lika ofta som förut eftersom jag spelat ikapp alla uppdrag och storylines. Där hittar ni mig som Rebecca Riverdrake på servern Ice Cream Jungle. Vem vet, kanske ses vi där någon gång?

Tack för att du tittade förbi!