OM MIG
Therése heter jag, kanske inte allt för svårt att lista ut haha. Jag är en 25-årig tjej som på fritiden gärna sitter med smink i x antal timmar. Dricker alldeles för mycket kaffe (med hälften av koppen fylld med varm skummad mjölk) och spenderar för mycket tid på youtube. Jobbar med kläder och kosmetik.

INTE SPECIELLT AKTIV JUST NU.

AVEL
Jag fokuserar mest på att avla fram Lusitanos med en hög GP som antingen säljs utan SM-föremål eller så behåller jag dem själv, väljer en blivande SÄ-päls och ger de SM-föremål hästen behöver för att bli så toppad som möjligt. Jag är inte med i något lag eller liknande, detta gör jag mest för att det är kul. Men är alltid öppen för förslag!

Är du intresserad av att köpa någon av mina hästar (ej Normadanden eller GÄ/SÄ-pälsar) så är du mer än välkommen att skicka ett pm om den häst du är intresserad av samt vad du kan tänka dig att betala. Godtar inte skambud!

MÅL 2018
- 1000 ÅP innan 2018 är slut
- 500 hästar innan 2018 är slut
- Nå 2 miljoner eq innan 2018 är slut
RIDCENTER
Mitt ridcenter går under namnet Queen's ᵉˢᵗ ²º¹² och där försöker jag kämpa mig fram till toppen. Mitt mål är att kunna erbjuda ett ridcenter i toppklass för hästar med höga färdigheter och självklart hoppas jag på återkommande kunder.
Vill ni reservera en box får ni mer än gärna skicka iväg ett pm så går det säkert att ordna.

SAMLANDE
Jag samlar på SÄ pälsar, främst dem som har under 100 ex, men också dem som jag tycker är väldigt fina. Oftast söker jag upp de hästar jag är intresserad av, men har du ett par stycken kan du absolut skicka iväg ett pm om du vill sälja dem.

Jag samlar också på Normadandens fjärilar, främst föder jag upp mina egna hästar som sedan får den pälsen.
Jag säljer dem INTE så du behöver inte skicka pm om det.
ÖVRIGT
Jag gratulerar alltid tillbaka så ofta jag kan, och accepterar de flesta vänförfrågningar! Är väldigt öppen av mig och kan prata om allt mellan himmel och jord, så skicka gärna iväg ett pm om du känner för det! Dock svarar jag inte på dig om du bara skrivit ''Hej vad gör du?'' eller liknande. Skriv istället lite rader så det blir intressant och roligare.

KÖPER
Köper alltid ''skräphästar'' för max 2000eq/st! Bara att reservera till mig.
Om du har SM-föremål som du vill sälja, skicka ett pm där du berättar vad du vill ha för det. Är just nu extra intresserad av GÄ, Hypnos, Krösus och F-klapp.

Vill tacka @Adore för den otroligt fina layouten! Är otroligt tacksam <3