Hej, Twisten här! Nedan får du veta mer om mitt spel
Jag avlar till viss del men väljer att fokusera på köpta föl och träning av egna och andras hästar, jag tar in andra spelares hästar för en viss prissumma under en överenskommen period just för träning. 
Säljer mina egna hästar efter att dem är färdigtränade, inte ofta jag säljer just föl. Det finns inga hästar som stannar kvar efter att dem är färdigtränade, dock så varierar alla träningsfärdigheter med priset. 
 Jag tar emot alla raser, dock ska hästen fyllt 4 månader innan dem skickas till mig. Tränar oftast en häst under 1 vecka och tar ungefär 500-1500eq/dag beroende på hur långt hästen kommit i träning. Efter att hästen är färdigtränad kan jag ta hand om vidare försäljning men annars säljs hästen självklart tillbaka till ägaren. 
 Hur vi fixar betalningen är inte svårt, efter träningen är klar säljer jag tillbaka hästen för pris vi kommit överens om. 
 Jag säljer hästar för olika priser som kan variera mellan 500-1 000.000eq. Så finns ett brett utbud av hästar. Mitt motto är "rätt häst för rätt konto".
Hoppas vi hörs!