Hej & Välkommen!

Jag är en tjej på 24 år som har spelat länge. Man får gärna bli min vän eller skriva ett meddelande till mig om man undrar något. Ni får också gärna gratta mig. Jag är väldigt dålig på att gratta tillbaka men vill man det är det bara att påminna mig :)

AVEL

Jag avlar aktivt i laget ᙏᙀᑎᗩᘜᕼI där vi tar fram Akhal-Teké i toppklass! Vi jagar också efter att få tag i grpr i antingen cutting eller fält där vi hoppas kunna konkurera mer i framtiden.Men just nu har vi fina tårvalacker till försäljning som placerar sig topp 10 i grpr, tar rosetter och fungerar utmärkt som rankhästar - det är bara att kolla på försäljningarna! Undrar man något om laget så är det nog bäst att kontakta Amlet eller heros

Jag har också ett eget lag ΛMPΉIƬΣЯΣ. Som jag satsar på att komma i toppen av KWPN med. Just nu är jag inte långt ifrån. Jag behöver dock hjälp så vill du gå med i laget är det bara att du hör av dig! Inga erfarenheter krävs. Vi ska ha roligt och tillsammans föra fram rasen till toppen. Ett krav from Januari 2022 kommer vara 8 bluppade i månaden.

Jag har också laget ᴷᴵᴸᴳᴴᴬᴿᴿᴬᴴ tillsammans med Vargtand Vi satsar på att nå toppen av rasen Mangalarga Marchador. Just nu har vi den redan men vi är jagade och behöver mer hjälp. from Januari 2022 kommer kravet vara 8 bluppade i månaden. Vill du gå med i laget så skriver du ett meddelande till mig eller till Vargtand.

De andra lagen jag är med i är jag inte lika aktiv i. Jag har också många andra projekt på sidan om min lagavel. Just nu är ett att få ihop de olika pälstroféerna och lite andra troféer som jag saknar.

ÖVRIGT

Är det något annat du undrar över eller vill mig så tveka inte att skriva. Jag kan säkert hjälpa till med det mesta.
Jag kan även göra grafik eller kodning om du behöver i mån av egen tid, bara att skriva.
MVH
Frida <3