Hej och välkommen! :p_v1828806360.png

Jag är en tjej på 21 år som gillar djur, musik, anime, K-pop, volleyboll och så ritar jag lite också.


! Har du ett sto som har liknande i GP som min hingst Yang, hör gärna av dig. Skulle vilja ha ett föl med honom och ett av dina ston, som återigen har liknande i GP. ! 


Här kan du se mina hästar, jag föder upp islandshästar, dels för dess färger, men jag håller också på att träna och avla upp tävlingshästar och de är tyvärr inte till salu. 


( Vissa kanske kommer att bli till salu någon gång ) Såklart får ni gärna skicka ett meddelande om ni vill ha någon häst och så får vi förhandla om priset, men jag kan redan nu säga att jag inte kommer sälja någon av mina tävlingshästar eller islandshästar.

De hästar som finns under fliken "till salu" är såklart till salu och om du vill ha någon av dem, skicka iså fall ett meddelande så får vi diskutera priset, går även bra att skicka ett meddelande även fast de redan ligger ute för ett visst pris. :)_v1828806360.png


Vill du ha ett föl från någon av hästarna kan du också skicka ett meddelande så fixar jag det och så får vi se hur mycket den kommer att kosta.

 

Jag har även ett ridcenter som heter RFS, där försöker jag att få till ett så bra ridcenter som möjligt för hästarna som är inackorderade där. Ta gärna en titt! ;).png?1828806360


31200.gif Hjälp denna varg att skutta runt hela Howrse genom att kopiera och lägga in på din sida!

 

Ha en fortsatt trevlig dag!