sbAwM1y.jpg

Hej! 

Lillasyster kallas jag och jag har varit med här i Howrse sedan juni 2013.  Jag är 18 år och jag går därför sista året på Gymnasiet. På min fritid så tränar jag volleyboll och umgås med min pojkvän sedan 2 år tillbaka. Någonstans där emellan får jag även tid till Howrse.


Jag föder främst upp Lusitanos och Hannoveranare men även lite annat smått och gott som Islandshästar. Från början födde jag endast upp Islandshästar och därför har jag valt att behålla min avel. 


Vidare så strävar jag efter att mina hästar ska ha så högt gp som möjligt samt vara bluppade. Främst strävar jag efter Lusitanos med så högt gp som möjligt samma med Hannoveranarna. 


Just nu har min bästa häst, i rasen Lusitano, 5446 i gp och hon beräknas snart få två föl med hjälp utav fruktbarhetstrollspöet och hennes föl kommer även att få Afrodites tårar. Nu håller vi tummarna för att aveln ska växa vidare med hjälp av fölen. Jag bedriver även ett ridcenter som heter Goldenhoof, där jobbar jag ständigt på att erbjuda er så bra saker som möjligt samt att uppnå rosettävlingar. LÄNK TILL RIDCENTRET.


Vid intresse av att köpa hästar av mig, skicka ett meddelande. Nedan finner ni vilka hästar som är till salu. Har även påbörjat min hingstavel vilket kommer innebära att ni snart kan finna betäckningserbjudanden från mina fullbluppade hingstar! 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png

Min Lusitano uppfödning 

från början (högst upp) till nuvarande. Totalt 11 generationer(!!)
1.
sHOSeaE.png

2.

tZLMv0v.png

HÄSTAR TILL FÖRSÄLJNING