ALLA HÄSTAR ÄR SÅLDA


Jag blir allt mindre aktiv här på Howrse på grund av tid och tappat intresse och jag kommer antagligen sluta spela helt snart. Därför kommer jag sälja flera av mina hästar till den som är intresserad. Alla hästar är till salu, inklusive de gudomliga som går att sälja, så om du är intresserad av att köpa någon är det bara att skicka ett meddelande till mig.
De hästar som jag tror är av störst intresse är de i stuterierna "Champions" och "Beach City", där finns flera gamla rosetthästar. Har också några enhörningar bland de andra hästarna. Men titta gärna igenom alla stuterier, du kanske hittar nåt du letar efter!
Alla hästar säljs för 500 equus eftersom jag inte är intresserad av att tjäna pengar på dem, så passa på! Det är först till kvarn som gäller!

Jag har också 8 milj equus, och 6000 pass som jag inte vill ha kvar, så jag funderar på att ge bort det, men är inte säker på hur jag ska göra det på bästa sätt. Tror enklaste sättet att ge bort equus är att byta det mot sm-föremål. Pass är nog enklast att ge bort genom att jag köper en häst från den som ska få det, men då går ju också en del till spargrisen, så berätta om du har nåt annat förslag.
Dessutom tänker jag inte ge allt till en person utan delar upp det i delar på kanske 500 000 - 1 milj, och passen kanske i delar av 500 - 1000.

Jag har även massa sm-föremål som jag kommer att byta bort, och vanliga föremål som jag kan ge bort om nån vill ha dem.

Jag har haft det här kontot i nästan sex år och jag har under åren spenderat mycket tid här, så det är lite svårt att lämna det, men eftersom jag inte är aktiv längre känns det som att det blir bäst så. 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png



tumblr_inline_mkup1osxvo1qz4rgp.gif
Gamzee är kvar här för jag kan inte få mig själv att ta bort honom