Är en kvinna, på nyss fyllda 30 år. Har två hästar, en Mops, en katt och 4 kaniner. Bor på landet med min sambo och vi fick nyligen en son. Jag jobbar som barnskötare. På fritiden håller jag givetvis på massa med mina djur, samt rider såklart. Annars gillar jag mycket att fotografera, baka, pyssla, dansa, sjunga, spela Howrse, kolla serier, läsa, lyssna på musik, fixa med mina växter, gå på loppisar & marknader, gå i skogen med hunden, korsord, sola, bada m.m.
Blupar mest i mina lag!! Samlar på gudomliga hästar och försöker alltid fixa troféer. Alla enhörnings-hingstar som finns vid stuteriet Unicorns--Avelshingstar har regelbundet bet-erbjudanden ute, annars är det bara att skicka pm om man vill ha privat bet (jag har minst en hingst av varje eh-ras). Älskar guldäpplen! Gillar ordentlig ordning med alla stuterier. Föredrar att ha färre hästar, men med högre GP och höga färdigheter, istället för att ha massa sämre hästar som bara tar plats. Kvalité går absolut före kvantitét! Säljer *bara* hästar som jag har lagt ut på försäljning. Inga andra hästar är till salu!!
Detta är mitt första och enda konto här! Är alltid social, så om du undrar något eller bara har tråkigt och vill snacka är det bara att skicka pm, jag svarar alltid när jag ser ett meddelande. Bli gärna vän, man kan aldrig ha för många vänner. Dessutom är det bra och kul att kunna hjälpa varandra i event osv. Jag finns även på Instagram och Snapchat, samma namn som här!!