Om mig

Jag är en tjej på 20 år som har spelat detta spel sedan 2014. Mina intressen är hästar, rita/ måla (mest med akvarell) och läsa. Några av mina favorit böcker är Throne Of Glass serien, Crescent City, The Cruel Prince serien och Eragon/arvtagaren serien! 
Jag går på ridskola två dagar i veckan. Jag har gått i ridning sedan jag var 6. Jag rider i två lite mer avancerade grupper. Mina favorit ponnys i stallet heter Rosie, Silver och Coffe. I sommar (2023) har jag rehabiliterat en storhäst som heter Doris! Hennes främsta skada är en ryggskada, kissing spines samt annat. Tyvärr är hennes skador för allvarliga så hon har bara några veckor kvar att leva :/
Jag har nyligen blivit medryttare på en häst som heter Jackpot! Han är ett holländskt varmblod och är en väldigt nervös herre. Spenderar oftast helger med honom. 

Min avel

Jag avlar väldigt många raser men Lusitano, Quarter, Hannoveranare och mina eh raser Fjording, Welsh, Lusitano och Akhal-teke är de raser jag avlar mest utav. 

Har oftast ute betäcknings erbjudanden från mina hingstar. De är alltid 100 blupp och oftast 500 equus. Beror dock på gp nivån. 

Säljer

Jag säljer nästan alla mina hästar. Jag har oftast hästar ute på försäljning så ni kan alltid gå in dit och kolla om det finns någon som är i erat intresse :)
Säljer oftast mina dubletter 

Guide genom min profil

Hästar med en * efter namnet är oftast ston som prioriteras för bluppning.


Saker jag har uppnått:
Allmän rankning 597e efter år av att vara över allmän rank 650e (19/10-2022)
Allmän rankning 553e (29/10-2022)
Allmän rankning 532a (20/9-2023)
Allmän rankning 492a (7/10-2023)