OM MIG:
   Jag heter Cathola (uttalas: Kattåla) men kallas oftast Cath eller Cathy.
Jag är en tjej i mina bästa år som har en absurd kärlek till läsning! Om ni har något boktips är det bara att PMa mig:)
  Favorit genre är romantiska böcker; jag tror att min förtjusning för romantiska böcker började med alla filmer jag såg som liten och på grund av (eller tack vare detta om man tycker mitt beroende är positivt) fick en absurd, skev och orealistisk syn på romans i riktiga livet. 
Men inte nog med att jag jag har onormalt höga krav på romantiska böcker utan min hjärna har också bestämt sig för att endast gilla böcker som har någon sorts romans i sig... Det är ju nästan sorgligt när jag tänker på det. Det blir dessutom ännu sorgligare nu när jag tänker på alla timmar jag lagt ner till att titta på goodreads om boken slutar lyckligt eller har ett gulligt par...
   Det jag vill ha är att boken ska vara romantisk så man nästan får hjärtattack av all romantik. Ni vet de där stunderna i böcker som man bara "ÅHHHHHH, gud så gulligt!" eller "De bara MÅSTE bli tillsammans!" När jag kommer till de stunderna i böcker så får jag som ett sug i magen. Det är ju inte obehagligt men jag verkligen känner romantiken eller hur BRA/super bra just de meningarna eller stunden är. På grund av att jag är en fangirl så är det alltid så att jag måste läsa om alla gulliga scener vilket gör att jag spenderar mer tid med mina böcker än med riktiga människor. 
Jag älskar bok bad boys (skulle dock aldrig dejta en i riktiga livet, men det är som tur var inte olagligt att fantisera att man är Mrs. Daemon Black eller Mrs. Travis Maddox) och brukar försöka hitta böcker med sådana karaktärer.
   I regret nothing. 


NYHETER:
KODNING PÅGÅR! Därför är all text inte inlagd är än men jag arbetar på det: )

GRAFIK:

                                                        
OBS! Jag gör ingen grafik för tillfället! 
Jag gör avatarer, banners och layouter helt gratis! För att beställa klickar du på Grafik knappen där uppe eller klickar >HÄR<. Jag gör allt från animerade till stila stående och jag gör min grafik i GIMP 2.8 och jag animerar i ett animerings program. För mer information klicka >HÄR<
Layouter: Jag gör alla sorters layouter i den stil/färg osv som man har beställt. För mer information om layouter gå in på grafik knappen.
Banners: Jag gör delade banners eller en banner som mer som en header. Mer information om banners och hur du beställer finns inne på grafik knappen.
Avatarer: Jag gör både stillastående och animerade avatarer (som kan ex, blinka, byta häst, byta "bild", blinkande, namn som skrivs animerat osv.) Mer information finns på grafik sidan på min howrse sida, klicka på Hemsida eller Grafik knappen över den här texten.

Några små grejer man bör veta när man beställer:
- Mitt namn och ett (C) märke kommer sitta på grafiken och namn och (C) märket får inte tas bort! 
- Eftersom animering tar mer tid så *tar* det längre tid att göra grafik men animering. Därför kan beställningen ta lite längre än stillastående.
- Snälla inget tjat om grafiken. Man får fråga på ett snällt om hur lång tid det kommer ta ungefär osv. Men tänk på att jag har mycket att göra utanför Howrse och grafik så det kan ta några dagar att göra grafik. Jag ledsen för det men ibland tar det en stund. MEN: Om ni inte har fått något meddelande tillbaka att jag har tagit emot beställningen eller om det tar *väldigt* lång tid så PMa mig så fort som möjligt!

AVEL OCH BETÄCKNINGAR:
Jag avlar Paint Horse EH och PRE hästar. När jag började på howrse hade jag bara frieser hästar och min första häst var Starlight. Jag kommer ihåg att jag var lite sur på mig själv att jag valde den som första eftersom den bara har en färg men sen köpte jag lite andra raser och blev nöjd eftersom jag fick lite mer färg i mitt stuteri. Jag försöker att BLUPa och avla med så bra GP som möjligt men ibland så avlar jag bara på skoj och då blir det som det blir XD

Betäckningar:
Betäcknings priser beror på GP, färdigheter och vilken ras etc.
Painthorse EH hingstar:

Liam Το Λυκόφως Unicorn GP: 356.70  Färdigheter: 370.22  BLUP: 100 % Pris: 5000 Equus/betäck. Eftersom han är en enhörning kostar betäck. mer. Dock tar jag inte fullt pris för honom eftersom han har relativt låg GP och färdigheter.

Diego Το Λυκόφως Unicorn GP: 360.38 Färdigheter: 345.01 BLUP: 89.79%  Pris: 4500 Equus/betäck. Eftersom han ännu inte har fullt BLUP så har han lägre pris än Liam. Dock kommer priset gå upp när han är färdig BLUPad. 

Safir:
Min Safir ger inga betäckningar till vanliga hästar. Han ger bara till Smaragd (vilket skapar den gudomliga hästen Topas). Kostnaden: 7500 Equus.

Åsnor:
Just nu har jag ingen hingst som har några betäckningar kvar. 



 



2v8olue.png
16gzv2w.png
rwj4g1.png
2e21kjl.png
2q3874o.png
2gx1xua.png
bi1few.png