Hej och välkomna!

Lite om mig!

Jag är en 37-årig kvinna (en av de vuxna spelarna) som bor i Malmö tillsammans med min son.

Jag har ett stort hjärta bland hästar och när jag hittade den här sidan blev jag överlycklig. Jag har ridit lite när jag var ung men inte så mkt som jag hade velat egentligen. Dock så ägnar jag kvällarna här inne på Howrse (när jag inte umgås med familjen).

Min avel!

När jag började här på Howrse så var min tanke att enbart satsa på Arabiskt Fullblod (som är min favoritras och därav mitt Howrsenamn) men efter ett tag blev det att jag började ta fram alla raser som fanns på Howrse. Det blev också så att jag tog fram "skräphästar" som egentligen inte är värt ngt, visste ju inte så mkt om aveln.

Har också börjat omorganisera bland mina hästar så att man lättare kan hitta de man behöver. Har även börjat samla på troféerna. Hästarna som finns under de flikarna är dock inte till salu men annars är jag öppen för att sälja för ett bra pris. Säljer inte mina hästar för skampriser.

Men nu efter ett tag har jag bestämt mig för och verkligen satsa på hästarna jag föder upp och har därmed börjat öka deras GP och är noga med vilka hingstar jag betäcker stona med samt tränar upp de.

Min tanke är också att avla och träna upp hästar och sedan sälja de till andra spelare som kanske är nya på Howrse eller till spelare som vill komma någonstans i spelet. Så vill ni köpa hästar av mig är det bara att slänga iväg ett PM till mig så svarar jag direkt.