Hejsan! 


Mitt namn är Signe och jag är tjej (No shit sherlock) på 15 sommrar. 

Jag är ett musik freak inom typ allt. Jag älskar indie, hiphop, rap, pop punk osv, Ja ni fattar. Min fritid spenderar jag ganska enformigt, antingen läser jag, kollar sönder serier, kollar om alla marvel's produktioner, boxas, tränar, rider eller bara dansar helt retared i mitt rum. Jag trivs väldigt bra ensam men självklart är det underbart att ha vänner genom vått och torrt och de jag har skulle jag göra allt för. Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig för de flesta ska jag aldrig träffa igen och de jag går i samma klass med kommer jag förmodligen inte ens ha kontakt med sen. Jag skulle beskriva mig som 40% ängel och 60% devil, mina vänner kommer förmodligen inte tro mig när de läser detta men de vet inte vad som går igenom mitt skallben under dagarna (lol)_v1828806360.png. Det beror bara på vilken sida jag vänder till. 

Jag är emot och stödjer mycket saker.

Tex är jag EMOT mobbning, rasism, utfrysning, misshandel och allt sånt osv.

Tex STÖDJER jag all slags välgörenhet (om det inte går i överstyr Amigo), alla med mentala ohälsor och likadant med fysiska och väldigt mycket mer. (Jag vet inte om trans och liknande ses som en sexuell läggning men den får vara här för jag vet inte så mycket om det). Folk säger ju att det finns fler kön än bara två (snopp och snippa) men just to be clear tycker jag det är fel. Antingen har du en snopp eller en vagina mellan benen. Och jag står för vad jag tycker, jag är inte emot några som tycker annat men jag anser att antingen har du en snopp eller snippa för jag har aldrig hört talas om en hybrid sak mellan benen. Självklart kan man känna sig som ett annat kön men det säger inte att du har något annat kön för det. Man ska inte behöva säga snipp bärare eller snopp bärare. 

Men framför allt stödjer jag alla slags sexuella läggningar. Lebb (Tjej gillar tjej, homo), Bög (Kille gillar kille, homo), Bi (gillar båda könen, homo), Straight (tjej gillar kille, kille gillar tjej, hetero) Det är för att jag själv har varit lesbisk ett tag men sen började jag bara attraheras av killar och lite senare insåg jag att jag är bi/pannsexuell (blir kär i själva personen oavsett vilket kön denne har). Personligen skulle jag tycka att det vore awsome att ha en gay person som bästis.

Och till er som är homofober (tycker att det är fel att vara gay) Fokking skärp er. Kärlek som kärlek. Till er som tror att gay personer blir kära i varenda en de ser med samma kön, herre gud alltså, samla ihop mer personer som tror samma sak och dra ut på en skallgång och sök efter mer iq och fakta innan du dömer en person som är exakt lika mycket människa som du själv. Blir ni som gillar det motsatta könet kära i varenda en du ser? Nej trodde väl det.

Att vara gay är nästan ingen skillnad från att vara straight here min gud, det är fortfarande kärlek. Och alla bi personer där ute, var glada okej? Ni har typ 100 miljoner mer chanser att hitta äkta kärlek än heteros och homos eftersom ni kan leta bland båda könen.

Om du är homofob/har problem eller tycker det är fel att vara gay, att vara kär, bara i samma kön så snälla söta du, skicka ett pm till mig och berätta vad som är så extremt fel med att vara kär i samma kön som en själv. Bara som en kul grej för jag vill verkligen veta vad som är fel.

Btw är detta 2016, alla blir accepterade nu för tiden oavsett hur annorlunda nån är från nån annan, om du diskriminerar folk för deras sexualitet kommer du nog från en tidsperiod där det var otillåtet, kanske stenåldern? Men hej och välkommen kära dum det här är 2016 och alla är accepterade. Några problem? Well, lev med det för det är tyvärr inte mycket du kan göra åt det nu för tiden.

SO WELCOME TO 21 CENTURY


Men till spelet.

Här avlar jag för det mesta alla raser. Dock avlar jag mest på Quarters och Lusitanos. Och ALLA är till salu för rätt pris, hela tiden beroende på vad tycker om dem och hur bra dem är eller vad dem har för föremål (här blev det ju lite "eller" *host*)

MEN

jag vill INTE ha några skambud. Alla hästar säljs för minst 10 000 såvida dem inte har typ allt under 1300 i gp.

______________________________________

Detta betyder alltså att ni kan buda på varenda häst som jag har förutom dem hästar under affixen "something god royal" om ni vill veta varför är det bara att kolla upp beskrivningen till affixet.

_______________________________________

Jag satsar inte på några speciella raser, om jag avlar fram någon bra häst så satsar jag ju på den men jag avlar främst Lusitanos och Quartrar.

________________________________________
I svarta marknaden letar jag efter allt möjligt, så om ni har något och vill ha något annat jag kanske har så är det bara att slänga iväg ett Pm till mig. Jag betalar också equus.
Om ni har nån någorlunda bra häst så kan ni reservera den för ett rimligt pris till mig så köper jag den om jag finner något intresse för denna hästen. Om inte skickar jag ett Pm till er som berättar att jag inte är intresserad men tacksam för omtanken. 
__________________________________________________________
Puss på er alla så får ni ha det bra.
Du är F.L.A.W.L.E.S.S precis som du är.
Ps, att vara "normal" är det närmaste dödstråkigt man kan komma.
#KÄRLEKSOMKÄRLEK
#2016OCHFRAMÅTACCEPTERARALLA
#WELCOMETO21CENTURY


168zuvp.png

http: