Tigull

Cute tiger ₮

Halloj och välkommen till min sida, jag har spelat under perioder på howrse sedan 2014. Mycket hr hänt sedan dess och mycket har gått framåt, när jag började var så stort att ha 1000 gp på sina Lusitanos och nu ligger dem liksom över 10 000 i GP. Jag har varigt väldigt oaktav under åren men när dom ändrade så att konton kunde försvinna efter ett visst antal dagar så har jag sett till att logga in minst en gång i månaden. Jag är alltid intresserad av byten eller förslag på hästköp, alla mina hästar är också till salu för rätt pris. Jag har även ett ridcenter som jag dock inte har satsat särskilt mycket på, jag ska bara ha så att verkstäder och växthus fungerar typ. Om man vill ha någon speciell plats där är det bara att höra av sig. 




Hästar

Jag har genom åren alltid satsat på dressyr med Lusitanos, nu har jag lusitanos med som mest 10120 i GP. Jag har inte lagt särskilt mycket fokus på deras färdigheter men målet med alla mina avelsston och hingstar är att få dem till 100 blup men jag avlar med dem innan jag nått det. Jag säljer dem och samlar inte så många för mig själv. Stona går också att köpa även när dem är färdiga men dem ligger inte aktivt ute. Jag avlar även till och från på olika raser där jag inte har alla pälsar och försöker samtidigt på upp deras GP. Just nu avlar jag extra på Kerry bogs tills att jag har en stabil grund och hyfsad GP på dem. På nästan alla mina hästar har jag affixen: 

Cute tiger ₮


 Köp och sälj

Alla mina hästar är till salu om någon ger rätt pris och dem hästarna jag aktivt säljer är förhandlingsbara om man skickar ett dm. Jag kan även betäcka mina hästar med den som vill. Jag är öppen för förslag om samarbeten på olika sätt eller om man vill använda mina ston till avel är det ok för en slant om man skickar över föremål man vill ha och åp.

 Hästköp10 000+ gp: 200 pass eller 500 000+ equus
Hästköp 9 900+ gp: 100 pass eller 200 000+ equus
Arbetshäst/åsna köp: 50 pass eller 100 000+ equus
Enhörning köp: 50+ pass eller 100 000+ equus
Betäckning 10 000+ gp: 7500+ equus
Enhörning betäckning:1000+ equus
Päls 1% hästköp: 50+ pass eller 100 000+ equus
Priserna är prutbara och jag kan även sälja en häst för tex en Morfeus armar.

Jag är också intresserad att betäcka mina ston med hingstar som har 100% blup och över 10 200gp. Jag är även alltid på jakt efter lusitanos med bra gp (över ca 11 000). Tveka inte att höra av sig om man har något man vill byta köpa eller sälja, jag lägger även ut hästar reserverat till den som vill det.


Om mig

Jag är en tjej med föd 03, Jag har ett stort hästintresse och började rida på ridskola när jag var 6 år, 2017 köpte jag en ponny, vi tävlade tillsammans dressyr till nationell nivå och kvalade till elitserien då han tyvärr blev väldigt sjuk. Innan hans sjukdom ägnade vi oss väldigt mycket åt en väldigt naturlig hästhållning med mycket barbacka bus i skogen, med honom gjorde vi även utställningar, startade hoppning och jag lärde mig att älska dressyren. Idag har vi sålt ponnyn efter att han blev frisk, han står som pensionär och lever livet i gröna stora hagar. Efter att vi sålde honom i början av 2020 har vi haft lite strul med hästarna och framtiden kan bara bli bättre gör mig och mitt häst liv. Jag är dock fortfarande väldigt upptagen med många hästar så jag tillbringar ändå varje dag i stallet och många timmar på hästryggen. Jag går även andra året på gymnasiet och har en del plugg att stå i. Eftersom jag har mycket annat att stå i blir det ibland långa perioder där jag inte loggar in på howrse. Howrse spelar jag alltså när jag har tid och ork men jag tycker att det är väldigt kul


Mina sidor och hur man kan nå mig

Mina saluhästar: https://www.howrse.se/joueur/fiche/commerce?type=direct&id=858922  
Eller: https://www.howrse.se/joueur/fiche/?id=858922  
Mina avelshästar (Lusitano): https://www.howrse.se/joueur/fiche/?id=858922  
Mitt ridcenter tphw: https://www.howrse.se/centre/fiche?id=84231  
Man kan alltid skicka dm till mig men om man av någon anledning skulle vilja ha svar lite snabbare kan man maila: ponymalin@gmail.com