Hej! För tillfället så har jag inte så många hästar eftersom jag har sålt ut många, och håller på att sälja flera. Så om jag har någon häst som ni skulle vilja köpa så kan ni skicka ett pm till mig så vi kan diskutera ett pris så att båda blir glada och nöjda. Alla mina hästar är till salu för rätt pris. Anledningen till att jag säljer ut många av mina hästar är för att jag vill satsa mer på bättre hästar och hästar med hög gp. Så kommer att dröja ett tag innan jag får fler hästar som är bra då bra hästar inte växer på träd :). Så om ni har någon häst med bra färdigheter och (eller) hög gp så kan ni skicka ett pm till mig så kan vi diskutera ett pris.


Sen om ni har hästar som ni skulle vilja sälja för ett billigt pris så är det bara att ressa till mig så köper jag. Det är inget krav på hur hästarna ska vara eftersom att dom kommer att användas till åp letare :) 


Om ni har lite äldre hästar som ni skulle vilja sälja (spelar ingen roll om den är odödlig eller inte) så kan ni skicka ett pm så kan vi komma överens om pris o så. Men för dom hästarna kan jag ge mer. Betalar ett rimligt pris :) Samma för hästar med bra färdigheter och hög gp.


Jag söker även afrodites tårar och hera paket, så om ni har det och skulle vilja byta mot något så kan vi komma överens om vad det ska bytas emot.


Jag har även ett ridcenter som jag har börjat att satsa mer på nu. Det heter hästgänget. Det har över 60% i prestige nu, men det går lite upp och ner. Men det blir bättre och bättre för varje dag, även om det går sakta. Jag tar 20 kr per natt och det som jag erbjuder på ridcentret är:   * Morötter 

* Sörp   

* Foder 

* Havre 

* Träns 3*  

* Sadel 3*

* Schabrak

 * Benlindor

 * Huva 

Dom boxar som jag har är 1*, 2* och några box 3*. Men ska försöka att inverstera mer box 3* nu. Och på en del av boxarna så har jag vattentråg och duschar. Men som sagt, ridcentret blir bättre och bättre. Men det går inte så snabbt eftersom det kostar mycket. Men om ni är intresserade av att inackordera er i mitt ridcenter så kan ni skicka ett pm till mig och säga hur många boxar ni vill ha så jag kan resservera box(ar) till dig :)      

Hoppas att ni gillar min sida, och om ni har några frågor så är det bara att fråga :) // malvulv