Hej!

Thea heter jag. Jag är en 21 år gammal f.d. norrlänning, numera skåning, som har hittat tillbaka till spelet efter några års uppehåll. Att kontot ens fanns kvar är lite av ett under. Till vardags studerar jag på universitet och extraknäcker i matbutik.

Är mycket dålig på att försöka förklara migsjälv, men here we go:
- Jag gillar att läsa, men gör det        alldeles för sällan
- Brukar kalla migsjälv för gamer, men spelar egentligen bara minecraft och skyrim
- Är en sucker för boybands
- Taylor Swift <3
- Extrem nörd (Marvel och Harry Potter utgör liiiiite för stor del av min personlighet för att vara rimligt)
- Fullständigt värdelös på att laga mat
- Bra på att köpa nya växter, mindre bra på att ta hand om dem </3

Och det var typ allt b1b6a66667260b562004585b2c72b31c.png
Mitt spel

Jag har egentligen alldeles för många projekt igång sett till vad jag har tid och resurser till. Fokuset ligger dock, som det alltid gjort, på mina shettisar under affixet ɗє Ɩα νєgα. Avlar för att jag tycker det är kul och satsar inte direkt på toppen, har inställningen att det får gå som det går. Annars avlar jag enhörningar i väldigt liten skala under ρυяєbƖσσɗѕ och pysslar även med lite annat smått och gott vid sidan om.

Hästar som inte ligger ute till försäljning går allt som oftast att köpa till rätt pris, kom med bud om du skulle vara intresserad. Samma gäller betäckningar. Inte alltid man får ett ja, men jag är långt ifrån omöjlig 

Jag godkänner alla vänförfrågningar, svarar på alla meddelanden jag får, grattar tillbaka de jag hinner se och hjälper gärna till i event :)
Lägg till mig som vän här

Och ett STORT tack till Bláhnage som fixade denna designen till mig! <3