Köper nokota med pälsfärgen overo fuxskäck och fjording med pälsfärg vitblack!

Presentation kommer inom kort.

Kan ju börja med att säga att jag är en äldre spelare, började spela 2012 på ett annat konto som nu inte längre finns. Hästen "Artemis" som för övrigt även är en av favorithästarna var mitt absolut första sto - fast på mitt tidigare konto. 

Jag är en tjej på 18 vårar, och jag pluggar natur ledarskap på ett gymnasium någonstans i Västra Götaland. Har alltid haft ett intresse för hästar, men på sistone har det intresset tyvärr tvinats bort en aning. Har ägt 3 hästar i mitt liv varav 2 ponnyer, sålde mitt Connemara sto Lauvi för inte så länge sen pågrund av tidsbrist. Saknar ofta ridningen men som sagt, tiden räckte inte till helt enkelt.
Jag har haft perioder då jag spelat, nu var det dock 1 år sen sist hehe. Har ofta fullt upp med en massa plugg, då jag satsar stenhårt på betygen för att kunna plugga vidare till läkare. 

Pågrund av att min VIP försvann, försvann dessvärre även laget "redemption". Men jag har nu återskapat laget, vid ett annat namn. Lagets främsta mål är att försöka uppnå så hög GP som möjligt för rasen Quarter, och vår GP ligger nu på ungefär 3800+. För ett år sedan när laget "redemption" var aktivt, låg laget på en stadig andra plats i rankingen. Är någon intresserad utav att vara med, skicka ett meddelande så kan vi talas vid.

Jag är även med i laget "Dreamcatcher", där vi satsar på våra hannos enhörningar. 

Köper & Säljer 

Köper Guldäpplen/harmonipaket för equus. Meddela så kan vi komma överrens om ett pris.
Köper GÄ hästar för 150 000eq/st
Köper 10 passhästar för 5 pass
Köper enhörnings ston för 50 000eq/st - INTE raserna tinker, hannoveranare, paint horse, fjording, engelskt fullblod, shetlandsponny, nokota, trakehner,  lustiano, knabstrup, curlyhäst, tennessee walker eller argentinsk criollo

Säljer de flesta hästarna till ett rimligt pris, vissa säljer jag dock inte. Men du kan ju alltid kolla. Däremot säljer jag INGA hästar under stuteriet "Sρєcιєℓℓα"