Meddelande till föräldrar och målsmän

Owlient arbetar för att kontrollera innehåll och meddelanden som sprids i Howrse-spelet. Våra professionella kundtjänst-medarbetare och frivilliga moderatorer övervakar ständigt de gemensamma platserna. Tekniska filter installeras enbart för att eliminera olämpligt innehåll.

Dock är det upp till föräldrar och ansvariga vuxna att engagera sig i och övervaka barnen när de surfar på internet för att:

  • Minska risken att exponeras för innehåll som är olagligt eller kan väcka anstöt.
  • Undvika att minderåriga spelare ger ut information som kan göra det möjligt för någon att identifiera dem, lokalisera dem eller kontakta dem direkt (namn, adress, telefonnummer, e-postadress osv.)

Vi ser gärna att du och dina barn besöker webbsidor som förklarar regler och risker för barn på Internet. Detta för att undvika obehöriga betalningar (vid köp av ”pass”) med en för dig tillgänglig betalningsmetod.

Mot bakgrund av detta rekommenderar Owlient också föräldrar att använda mjukvara för föräldrakontroll.

Därutöver kan föräldrar stänga av sina barns konton när de önskar.

För att göra det måste du:

Observera att detta inte går att ångra.

Om du har svårt att utföra detta kan du skicka en begäran till oss genom vårt kontaktformulär med ditt/dina för- och efternamn, adress, anhörighet (förälder, lärare eller vårdnadshavare) och information om ditt barns konto.

emmaadvice